• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: De afviser Brøndbys bud på Marcondes

Foto: Getty Images

Brøndby IF har angiveligt forsøgt at hente den tidligere Superliga-profil, men deres bud er blevet afvist af Bournemouth.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Emiliano Marcondes har været så tæt på sin Premier League-debut af flere omgange.

I 2021 rykkede han op i den bedste engelske fodboldrække med Brentford, men de sendte ham til Bournemouth i Championship, som han i den forgangne sæson hjalp med oprykning til Premier League.

I sæsonens første to kampe er han endnu ikke blevet benyttet, og derfor har han fortsat nul Premier League-kampe på cv'et. Sådan forbliver det formentlig ikke, da danskeren jagter chancen for Premier League-minutter i Bournemouth.

Det står endnu mere klart, da Bournemouth angiveligt har afvist et bud fra Brøndby IF på den danske offensivspiller. Bold.dk skrev det først, og engelske DorsetLive erfarer det samme.

Brøndby IF har angiveligt tilbudt Emiliano Marcondes en lejeaftale, men den forespørgsel er blevet afvist, da danskeren ønsker at blive i England og kæmpe om sin plads på holdet.

- Jeg vil ikke kommentere, hvilke klubber, der har henvendt sig, men jeg har haft gode snakke med min manager om, at vejen til spilletid bliver kortere og kortere, siger Emiliano Marcondes om rygterne til bold.dk.

Emiliano Marcondes, 27 år, har været en del af Bournemouth siden 2021, og i sidste sæson optrådte han 21 gange for klubben. I denne sæson har han siddet på bænken i sæsonens første to kampe.

Marcondes har tidligere under sin tid i England benyttet sig af lejeaftaler med danske klubber. Da han var i Brentford drog han retur til FC Midtjylland i efteråret 2019.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.