Video : Tipsbladet
Generelle

Mikael Uhre scorede - Andreas Maxsø ydmyget

Mikael Uhre kom blændende fra start i USA - det gjorde Andreas Maxsø bestemt ikke. For Erik Sviatchenko var det en blandet premiere.

Den amerikanske Major League Soccer blev for alvor sparket i gang natten til søndag dansk tid, og Mikael Uhre kom flyvende ud af starthullerne for Philadelphia Union.

Den tidligere Brøndby-stjerne scorede et enkelt mål i premieren mod Chicago Fire, som endte 2-2. Tobias Salquist var ikke med for udeholdet.

Mens Mikael Uhre fik en god start på sæsonen i USA, gik det noget mere trægt for en anden tidligere Brøndby-profil. Andreas Maxsø og holdkammeraterne i Colorado Rapids fik bøllebank med 4-1 af Phil Nevilles Portland Timbers, der allerede var foran 4-0 ved pausen. Maxsø ragede et gult kort til sig i ydmygelsen.

Erik Sviatchenko spillede alle 90 minutter for Houston Dynamo i hjemmekampen mod Sporting Kansas City, og det opgør endte 1-1.

Det helt store trækplaster i MLS, Inter Miami med blandt andre Lionel Messi, Luis Suarez og Sergio Busquets på holdkortet, vandt torsdag 2-0 over Real Salt Lake i premieren.