Video : Tipsbladet
Generelle

Ny FCM-angriber kritiserer Hammarby

FC Midtjyllands nye angriber afslører, at han ikke var helt tilfreds med afskeden i Hammarby IF i sommer.

FC Midtjyllands nye angriber Astrit Selmani er ikke vild med den måde, hans tidligere klub Hammarby tog afsked med ham på for godt et halvt år siden. Det fastslår han i et interview med Fotbollskanalen.

Astrit Selmani kom til Hammarby som et af klubbens dyreste indkøb i januar 2021, men efter et år som en af holdets profiler  røg angriberen på bænken i 2022, før han blev solgt til israelsk fodbold i sommer.

Efterfølgende sagde Hammarby-holdkammeraten Gustav Ludwigson, at Selmani “nok havde fået en smule ufortjent kritik”.

Det erklærer Selmani sig nu enig i.

- Han ved ligesom jeg, hvad der skete i omklædningsrummet. Så han forstår, hvad der skete derinde… Når andre gjorde ting, var jeg stadig den, der fik lort for det. Jeg forstår, hvad han mener. Jeg kunne have fortalt mange ting om, hvad der skete, men det er ikke det værd, siger Selmani til Fotbollskanalen og erklærer sig skuffet over manglende støtte fra Hammarbys ledelse.

Han fortæller samtidig, at klubben forsøgte at presse ham til at skifte til en klub, han ikke ville til, og så spekulerer Selamni i, hvorfor mon flere profiler har forladt holdet.

Mohanad Jeahze, Simon Sandberg, Gustav Ludwigson, Darjan Bojanic, Richard Magyar og Jeppe Andersen har eksempelvis alle forladt Hammarby denne vinter.

- Klubben må spørge sig selv, hvorfor det er, at alle er skiftet. Året før skrev alle under på nye kontrakter. Der ville alle blive. Jeg ved ikke helt, hvad det skyldes, men det er noget. De kom jo af med mange... mange startere fra en gruppe, der havde harmoni. Så det er klart, at man skal tænke lidt over, hvorfor det er sådan, siger Selmani.

Astrit Selmani, 25 år, nåede at spille 57 kampe for Hammarby IF med 21 mål og 14 oplæg til følge.