Ole Bjur får job i 2. division Øst
Illustration
Generelle

Ole Bjur får job i 2. division Øst

Ole Bjur bliver sportsdirektør i Fremad Amager. Det står klart, efter klubben på generalforsamlingen i aftes besluttede at etablere et nyt selskab, der fra 1. januar skal drive kontraktfodbold.

Brøndby fyrede i sommer Ole Bjur efter en sæson, hvor de hele sæsonen balancerede på kanten af nedrykning. Bjur er siden gået arbejdsløs, men i aftes fik han nyt job, da Fremad Amager på deres generalforsamling besluttede at etablere et nyt selskab, der skal drive kontraktfodbold fra 1. januar 2014.

Ole Bjur bliver sportsdirektør for Fremad Amager Elite ApS fra 1. januar. Det meddeler klubben på deres hjemmeside, hvor de også gør det klart, at John Petersson bliver administrerende direktør.

- Vi glæder os kolossalt til at komme i gang med arbejdet. Fremad Amager er en hæderkronet klub med stort potentiale, og vi tror virkelig på, at vi kan løfte projektet sammen med klubben, siger John Petersson.

Tidligere har John Petersson også bekræftet, at den tidligere FC København-direktør Dan Hammer bliver en del af Fremad Amager-projektet, men der er endnu ingen meldinger om, hvilken rolle han får i klubben.

Fremad Amager ligger nummer to i 2. division Øst efter 12 spillerunder.