• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Simon Møbjerg Sørensen

Ole Bjur får job i 2. division Øst

Ole Bjur får job i 2. division Øst
Illustration

Ole Bjur bliver sportsdirektør i Fremad Amager. Det står klart, efter klubben på generalforsamlingen i aftes besluttede at etablere et nyt selskab, der fra 1. januar skal drive kontraktfodbold.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Brøndby fyrede i sommer Ole Bjur efter en sæson, hvor de hele sæsonen balancerede på kanten af nedrykning. Bjur er siden gået arbejdsløs, men i aftes fik han nyt job, da Fremad Amager på deres generalforsamling besluttede at etablere et nyt selskab, der skal drive kontraktfodbold fra 1. januar 2014.

Ole Bjur bliver sportsdirektør for Fremad Amager Elite ApS fra 1. januar. Det meddeler klubben på deres hjemmeside, hvor de også gør det klart, at John Petersson bliver administrerende direktør.

- Vi glæder os kolossalt til at komme i gang med arbejdet. Fremad Amager er en hæderkronet klub med stort potentiale, og vi tror virkelig på, at vi kan løfte projektet sammen med klubben, siger John Petersson.

Tidligere har John Petersson også bekræftet, at den tidligere FC København-direktør Dan Hammer bliver en del af Fremad Amager-projektet, men der er endnu ingen meldinger om, hvilken rolle han får i klubben.

Fremad Amager ligger nummer to i 2. division Øst efter 12 spillerunder.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Et skadesplaget Brøndby-mandskab får besøg af AaB, der kommer med en storsejr i bagagen.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.