• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Marc Overmars forventer at se Lucas Andersen på Ajax' førstehold inden for kort tid.

Af Christian Idskov

AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen kunne tidligere på dagen berette, at stortalentet Lucas Andersen befandt sig Amsterdam for at gennemgå de sidste detaljer og lægetjek hos de hollandske mestre.

Men nu meddeler både AaB og Ajax, at skiftet er en realitet. Dermed bliver det 17-årige stortalent den sjette dansker i Ajax-folden. Og det glæder naturligvis Ajax' sportschef Marc Overmars, der forventer at se aalborgenseren på førsteholdet inden længe.

- At Lucas i så tidlig en alder har spillet så mange kampe i den bedste danske række, vidner blot om, at han er et stort talent. Efter en introduktionsperiode vil han være en del af A-truppen. Jeg forventer, at han derfra vil udvikle sig yderligere, siger sporschefen, der også kan fortælle at to engelske topklubber jagtede den unge danske.

- Han er rigtig interessant spiller, og han kan spille på mange forskellige positioner, herunder også 10'er-positionen. Vi er glade for at han har valgt Ajax, når der også var interesse fra ander klubber, herunder to engelske topklubber.

- Vi er så heldige, at Ajax er stort navn i Skandinavien, og at man der ved, at de talentfulde spillere har en chance her hos os. Det er en fordel, som vi må profitere på, siger Overmars til Ajax' hjemmeside.

Superliga

Mere Superliga

Fokus