Video : Tipsbladet
Generelle

Priske i stort skifte: Han minder om Arne Slot

Mads Junker kan sagtens forstå, hvorfor Brian Priske med al sandsynlighed bliver Feyenoords nye træner.

Endnu en dansk træner er ved at lande et trænerjob i den europæiske top.

Brian Priske er således meget tæt på at blive cheftræner for Feyenoord, hvilket Tipsbladet søndag kunne afsløre, og han går derfor i sporet på navne som Thomas Frank, Bo Svensson, Bo Henriksen og Jess Thorup.

Som type minder Priske meget om sine danske kollegaer, vurderer Mads Junker.

- Den nye danske træner er en moderne træner med et stort blik for det menneskelige aspekt. På den måde ligner han Arne Slot. Ligesom Slot arbejder han også ekstremt hårdt, han er interesseret i medierne, og han snakker, også på pressemøder, meget indholdsrigt om fodbold. Begge har haft en fantastisk karriere som spiller, men er meget mere talentfulde som trænere, siger han til hollandsk ESPN.

Junker bliver herefter spurgt, om han er overrasket over, at Feyenoord vil hente Brian Priske.

- Jeg var bestemt mindre overrasket end dig. Det er faktisk et meget logisk øjeblik for Priske og Feyenoord at slå kræfterne sammen.

- På den ene side har Priske bevist sig selv som en interessant, ambitiøs træner, der kan vinde mesterskaber. På den anden side er den hollandske liga mere velanset end den danske, belgiske og tjekkiske liga, og Feyenoord har vist sig at være et springbræt til den europæiske top. Se bare på Arne Slot.

Brian Priske har vundet det tjekkiske mesterskab med Sparta Prag de seneste to sæsoner. Han har også en fortid som træner i FC Midtjylland og Royal Antwerp.