Video : Tipsbladet
Generelle

Rygtet til engelsk klub: Nu reagerer Bo Henriksen

Lancashire Telegraph har skrevet, at Mainz-træner Bo Henriksen er på blokken som ny cheftræner i Burnley. Henriksen siger dog til Tipsbladet, at han er meget glad for at være i Mainz.

Er Bo Henriksen på vej væk fra Tyskland?

Mandag bragte Lancashire Telegraph en historie om, at Bo Henriksen er en af kandidaterne til det ledige Burnley-job, efter Ruud van Nistelrooy har takket nej.

Danskeren er dog lige nu cheftræner i Mainz, og han blev ansat i februar. På daværende tidspunkt skrev danskeren kontrakt til sommeren 2026.

Derfor ville det være et noget overraskende skifte, hvis det sker.

Tipsbladet har forholdt Bo Henriksen rygtet om Burnley, men den tidligere FC Midtjylland-træner fastslår, at han er glad for at være i den tyske klub.

- Jeg kommenterer slet ikke på noget af det der. Jeg er super tilfreds i Mainz, og jeg er glad for at være der.

- Det er en fed klub. Min familie er faldet godt til. Det er det allervigtigste. Så vil jeg lade alle andre spekulationer agenter og andre om, siger Bo Henriksen til Tipsbladet.

49-årige Bo Henriksen formåede på flot vis at redde Mainz i Bundesligaen. Da Henriksen overtog den tyske klub i februar, havde klubben fire point op til overlevelse.

Danskeren har tidligere stået i spidsen for Brønshøj, AC Horsens, FC Midtjylland og FC Zürich.

Burnley har lige præsenteret Henrik Jensen som assistent, og Jensen kender Henriksen særdeles godt, da de var i trænerteam sammen i FC Midtjylland.