Video : Tipsbladet
Generelle

Slagter dansk træner: Hvad tænker han dog på?

Den tidligere belgiske landstræner fatter ikke, hvad der gik gennem hovedet på Brian Riemer, da han satte en midtstopper op i angrebet

Hvad i alverden gik der igennem hans hoved?

Sådan lyder kritikken fra den tidligere belgiske landstræner Renë Vandereycken til Brian Riemer, der på desperat vis forsøgte sig med alle midler ved at bringe den argentinske midtstopper Federico Gattoni op i angrebet, da Anderlecht i weekenden tabte 1-0 til Club Brügge i en direkte duel om det belgiske mesterskab. 

- Hvad tænkte han dog på? Hvad gik der gennem hovedet på ham, da han satte Gattoni op i angrebet?, lyder det fra Vandereycken til Het Nieuwsblad.

Det var da ikke helt uden grund, at Brian Riemer tænkte i alternative baner, da Anderlecht var bagud og akut jagtede en udligning, der ville være altafgørende i bestræbelserne på at vinde mesterskabet.

I flere belgiske medier deler den danske træner vandende, hvor snakken går på, om det var for tidligt at foretage ændringen, eller om han overhovedet skulle have lavet ændringen. 

Frustrationen var da også tydeligt til at spore hos Brian Riemer under opgøret, hvor han blev tildelt det gule kort for brok. 

Inden sæsonen begyndte var målet for Anderlecht at komme i top-3, men som sæsonen skred frem, ville man gerne have vundet mesterskabet, så derfor er stemningen nu lidt splittet i belgiske medier, når det kommer til Brian Riemer.

Anderlecht kan dog stadig nå at vinde mesterskabet, men det kræver et mindre mirakel, da man skal vinde den sidste kamp mod Antwerpen, samtidig med at Club Brügge ikke må få et eneste point hjemme mod Cercle Brügge og at Saint Galloise ikke må vinde hjemme mod Genk. 

Derfor tyder alt på, at mesterskabet går til Andreas Skov Olsen, Philip Zinckernagel og Casper Nielsens Club Brügge, der med blot et point i den sidste kamp har sikret sig guldet. Brian Riemer og Anderlecht er dog sikret som minimum en tredjeplads, der var sæsonens målsætning.