• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Fredericias cheftræner Peter Sørensen fik i sommer tilbudt et job i Viborg FF. Sørensen takkede dog nej, da han mener, at Fredericia har et bedre set-up.

Af Martin Davidsen

Viborg ansatte i sommer Lars Søndergaard som ny cheftræner på Kirkebækvej. Inden de kom så langt, havde Viborg dog snøren ude efter Fredericias Peter Sørensen, der dog takkede nej til stillingen.

- Jeg sagde nej til et job i Viborg. Jeg mente ikke, de havde et setup i Viborg, der er mere spændende, end det vi har her i Fredericia. Jeg kommer ikke til at fortryde det, for Viborg er ikke bedre end os. Tværtimod. Vi er klart bedre end dem, siger Peter Sørensen i et interview med Tipsbladet.

Han var dog fristet et lignende job, men agviste alligevel tilbuddet.

- Jeg var interesseret i at være fuldtidstræner for en fuldtidstrup og et hold, der var nummer 4 i superligaen for tre år siden. Men hvis jeg skal flytte fra Fredericia skal det ikke være til noget, som ikke er markant bedre. Derfor sagde jeg nej tak til det job, siger Peter Sørensen, der ellers ikke drømmer om at komme til en topklub i SAS Ligaen.

- Sådan tænker jeg ikke. Jeg hader, når spillere og andre i det her game taler om springbrætter. Jeg tror, man får tilbudt jobs til det niveau man har. Så er det op til en at gøre det så godt man kan, og så må man se, om man bliver tilbudt en forlængelse eller om man skal kravle op ad stigen eller ned ad stigen – eller om man overhovedet kan få et job. Jeg tænker ikke i at skulle al muligt. Jeg gør det så godt jeg kan og så må vi se, hvor det kan bære mig hen, siger Peter Sørensen.

Peter Sørensen er ikke som danske fodboldtrænere er flest. Han blev dansk mester som 20-årig, han har læst filosofi i mange år og været højskolelærer - og så har han spillet sammen med Zlatan Ibrahimovic.

Du kan læse det store interview med Ståle Solbakkens tidligere assistent i Tipsbladet Update.

Tipsbladet udkommer hver tirsdag og fredag. Få Tipsbladet ind ad døren hver uge!

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020