Video : Tipsbladet
Generelle

Tager Kenneth Zohore i forsvar

Kenneth Zohore kom til Polen ude af kampform og har de seneste uger trænet for at komme tilbage. Nu forsvares danskeren af sin træner.

Kenneth Zohore rykkede udenlands igen denne sommer efter et kort ophold i OB, da han skiftede til Slask Wroclaw i Polen, men hidtil har opholdet ikke været helt nemt for danskeren.

Den danske angriber startede sæsonen med at få indhop i sæsonens to første kampe, men siden har Zohore ikke været i kamptruppen. Hans fysiske forfatning har ikke været god nok, og han træner derfor for at blive helt klart.

Derfor tager Slask Wroclaws cheftræner, Jacek Magiera, også Kenneth Zohore i forsvar, når en journalist fra TVP Sport spørger indtil den “skuffende” dansker.

- Vi har ingen grund til at sige, at Kenneth er skuffende, siger Jacek Magiera ifølge TVP Sport og uddyber:

- Vi vidste, at han ikke var klar. Han har været igennem meget. For at vi kan udtale os om hans fodboldegenskaber, skal han være 100 procent klar til at kæmpe fysisk, til at konkurrere, til at vinde dueller i luften og på jorden, til at arbejde intensivt og til at løbe med høj intensitet.

- I dag kan vi ikke vurdere ham, fordi han er ikke klar. Jeg anser ham ikke som førsteholdsspiller lige nu. For nu skal han arbejde med fysiske træner om sin form. Hvis han kommer tilbage, og vi får grønt lys fra fysserne til, at han kan træne med førsteholdet, forventer jeg, at han træner på 100 procent, ikke 95 procent. Kenneths 100 procent er det eneste, der interesserer mig.

Kenneth Zohore, 29 år, spillede ikke meget for OB i foråret. Her blev det til fire kampe for den fysisk stærke angriber.