• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Taknemmelig Oxlade-Chamberlain: Skal give noget tilbage

Foto: Getty Images

Efter et års skadespause er Alex Oxlade-Chamberlain lykkelig for, at klubben har valgt at forlænge hans kontrakt

Af clbold.dk

Liverpool kunne tidligere torsdag aften offentliggøre, at de har forlænget kontrakten med Alex Oxlade-Chamberlain. Han har været i klubben i to sæsoner, men i mere end et år sad han på ude med en skade i den ene knæ.

Særligt derfor er hovedpersonen glad for, at han nu får mulighed for at betale lidt tilbage for tiden på sidelinjen og den tillid, som Liverpool har vist ham. Det fortæller han til Liverpools hjemmeside. 

- Jeg er rigtig, rigtig glad. Det har været undervejs i et stykke tid, så er det er rart, at få det klaret og forlænge min tid her, hvilket jeg ser meget frem til, udtaler offensivspilleren og fortsætter:

- Det føles som om, jeg har misset et år, hvilket jeg selvfølgelig har. Så det føles som en mulighed for at give det år tilbage og betale tilbage for den tabte tid - og forhåbentlig give nogle gode præstationer for at kompensere for ikke at have været til rådighed det seneste år.

Han lover at give alt han har fremover, og forhåbentlig kunne bringe mere succes til de forsvarende Champions League-mestre. En klub, han er utrolig glad for at være i.

- Man skal se det som en velsignelse, hver gang man får en mulighed som denne. Det er ikke hver dag, man får chancen for at spille for Liverpool. Jeg er meget glad for at forlænge min tid her, lyder det fra den engelske landsholdsspiller.

Han har indtil videre spillet 47 kampe og scoret seks mål for Liverpool, og kan altså se frem til at udbygge de statistikker i de kommende sæsoner. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus