Talenterne blomstrede: FCK var i hopla i Europa

FCK er sikker på at gå videre til ottendedelsfinalen i Conference League efter sejr over Lincoln Red Imps.

FC København er inden den sjette og sidste spillerunde sikker på at gå videre fra gruppespillet i Conference League.

Det står klart, efter at FCK torsdag aften vandt 4-0 ude over Lincoln Red Imps fra Gibraltar.

Målene blev sat ind af Isak Johannesson, Lukas Lerager, William Bøving og Rasmus Højlund, mens flyene lettede og landede fra den nærliggende lufthavn.

FCK kom nede på banen flyvende fra start og var foran med to mål efter de første syv minutter.

Allerede efter fem minutter udnyttede FCK's midtbanespiller Isak Johannesson en stor fejl i Lincolns forsvar og trillede den i nettet med et fladt spark.

To minutter senere headede midtbanespilleren Lukas Lerager bolden i nettet efter et hjørnespark.

Hvis man skulle være fræk, var kampen reelt allerede afgjort med de to scoringer.

FCK fortsatte med at angribe, og Jens Stage og Pep Biel skød over mål, inden Johannesson tvang keeperen til en stor fodparade.

William Bøving havde også en nærgående afslutning, men Lincoln holdt stand til pausen.

I anden halvleg fik FCK scoret yderligere to gange.

Efter 63 minutter var Bøving på pletten, da han sendte bolden op i nettaget efter oplæg fra Isak Johannesson.

Ti minutter senere øgede den indskiftede angriber Rasmus Højlund fra tæt hold til 4-0 efter en servering fra højre.

Kort efter sparkede Pep Biel bolden på stolpen, men der blev ikke scoret yderligere mål på Viktoria Stadium.

Landsholdsangriberen Jonas Wind sad på bænken i hele kampen og blev sparet til de kommende FCK-kampe.

Til gengæld gav FCK debut til den unge midtbanespiller Daniel Haarbo, som fik de sidste omkring 20 minutter.

Med sejren har FCK 12 point efter 5 kampe og er sikker på at slutte på førstepladsen i gruppe F. Dermed er FCK videre til ottendedelsfinalen.

De nærmeste rivaler, Paok og Slovan Bratislava, spillede 0-0, og har begge otte point som nummer to og tre. Lincoln er på sidstepladsen uden point.