Foto: IMAGO
Generelle

Toptræner forbereder sig på FC Barcelona-job

Den tyske træner Hansi Flick går angiveligt allerede og lurer på, hvem han skal have i sin stab, hvis han bliver FC Barcelona-træner.

Hvem skal være FC Barcelonas cheftræner i næste sæson?

Xavi Hernández har allerede meddelt, at han stopper efter den indeværende sæson, og det har sat gang i et væld af rygter om spanierens kommende afløser.

Nu sættes der for alvor gang i rygterne om, at afløseren kan blive den tidligere Bayern München-boss Hansi Flick. Både Mundo Deportivo og Sport skriver, at han er ellevild med tanken om at blive cheftræner i FC Barcelona.

Ifølge Sport er Hansi Flick endda allerede gået i gang med at forberede sig på at overtage tøjlerne.

Han tænker nemlig over, hvem han vil have i sin stab i FC Barcelona. Her lurer han på Oscar Corrochan, tidligere assistenttræner i flere tyske klubber, og Christian Fiel, cheftræner hos FC Nürnberg. Begge kan nemlig både tale tysk og spansk, hvilket vil være en fordel for Hansi Flick, skulle han havne i FC Barcelona.

Hansi Flick, 58 år, står aktuelt uden job, efter at han i efteråret blev fyret som tysk landstræner. Tidligere var han cheftræner for Bayern München i næsten to år med enorm succes, og han vandt både Champions League, Bundesligaen og den tyske pokalturnering i 2019/20.