• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

TV2 hyrer nye fodboldkommentatorer: Vejle-træner scorer sit tredje job

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Fra det nye år skal TV2's nye fodboldkanal sende cirka 20 kampe hver uge, og nogen skal jo kommentere dem. TV-stationen har netop præsenteret de nye navne, der blandt andre tæller Mads Junker og Morten Bisgaard, der allerede er transitionstræner i Vejle Boldklub og assistent på U17-landsholdet.

Af Anders Dehn

Morten Bisgaard kommer næppe til at kede sig i det nye år. Den tidligere landsholdsspiller er allerede transitionstræner og analytiker i Vejle Boldklub samt assistenttræner på U17-landsholdet, og nu skal han også kommentere fodbold på den nye sportskanal TV2 Sport X og TV2 Play.

Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse, hvor det fremhæves, at Bisgaard har stor indsigt i italiensk fodbold, hvilket måske er et forvarsel om, at han skal agere ekspertkommentator på kanalens Serie A-dækning.

Læs også:Ikke mere Strive: TV 2 køber rettighederne til La Liga og Serie A

TV2 har sikret sig rettighederne til at sende både Serie A, La Liga og MLS. Dem har streamingtjeneste Strive i dag, og den afgiver ikke kun rettighederne. Også kommentatorerne Morten Glinvad, Kenneth Hansen og John Bisgaard følger med. Henrik Fallesen, der er kommentator på både DR og Strive, skifter ligeledes til TV2

Truppen af ekspertkommentatorer kommer foruden Morten Bisgaard til at bestå af Kasper Lorentzen, der er på TV2 i forvejen, og Mads Junker, der kommer fra en lignende tjans hos Discovery.

Læs også:Vejle har trænerholdet klar: Ny rolle til Morten Bisgaard

- Allerede ved vores første snak blev jeg overbevist om, at Mads Junker passer perfekt ind hos TV 2 SPORT. Han har en fantastisk passion for blandt andet spansk fodbold, og han brænder for at formidle. Mads leverer skarpe analyser og holdninger og er samtidig godt selskab i studiet, siger Allan Hvid, redaktionschef for TV 2s fodbolddækning.

Mens TV2 Sport X og TV2 Play skal sende omkring 20 fodboldkampe hver uge i det nye år, sender hovedkanalen TV2 også kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid den 18. december.

TV2 Sport X sender første gang den 4. januar.

Læs også:Bisgaard tager et år mere med U17-landsholdet

Læs også:UEFA pønser på ny plan: Vil skabe streamingtjeneste til Champions League

Læs også:MLS-dansker foran kontraktudløb: Jeg har stadig nogle gode år i mig

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus