U/17 viste flot moral

Sejr over Portugal uden at de danske talenter spillede op til det bedste

U/17-landstræner Thomas Frank tillod sig at være en smule irriteret efter hans hold flotte 3-2-sejr over Portugal tirsdag eftermiddag i Moura.

- I 2. halvleg var vi under stort pres i perioder, defensiven stod sin prøve, men det er ærgerligt at vi ikke turde spille mere med, som det lykkedes i en rigtig god 1. halvleg, siger Thomas Frank til tipsbladet.dk.

Til gengæld roser han  holdet for høj moral, da man først vendte 0-1 til 2-1 i 1. halvleg på to fornemme Christian Eriksen-scoringer, og siden rejste sig efter den portugisiske 2-2-udligning, hvor holdet havde været under pres, og gik op og scorede sejrsmålet til 3-2.

Matchvinder Mads Hvilsom fremhæves af Thomas Frank for en stor arbejdsindsats kampen igennem. Der var debut fra start til Lyngbys Frederik Sørensen, som afløste Dario Dumic i midtforsvaret og gjorde det flot.  Oguzhan Aynaoglu (OG) kom ind som den anden debutant og lagde op til sejrsmålet.

- Vi har nu brugt 25 forskellige spillere i efterårets 12 kampe, og det viser at bredden er god og holder et fint niveau, siger Thomas Frank.

I de 12 kampe har U/17-landsholdet vundet de otte, heriblandt alle tre EM-kvalifikationskampe, således at man er med i lodtrækningen til mellemrunden på torsdag, hvor man også møder Portugal i en revanchekamp.