• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Victor Nelsson: Derfor blev det Galatasaray

Foto: Getty Images

Den nu tidligere FC København-profil forklarer, hvorfor han tog til Galatasaray.

Af Victor Risager

FC København sagde i sommer farvel til forsvarsspiller Victor Nelsson, der rykkede sydpå mod varmere himmelstrøg og skiftede til tyrkiske Galatasaray.

Det skifte var på visse punkter overraskende, i og med at den 23-årige dansker også var rygtet til Premier League, men i sidste ende blev det altså den tyrkiske storklub, der løb med Victor Nelssons underskrift.

Og landsholdsbobleren fortæller nu selv, hvorfor han valgte at skifte til Galatasaray. 

- Jeg vidste, at Galatasaray var en stor klub. Jeg havde hørt, hvor fantastiske fansene er, og jeg vidste, at Galatasaray er en kendt klub, ikke kun i Tyrkiet, men også i Europa.

- Det var en fantastisk mulighed for mig, og jeg ville gribe den og spille. Det faktum, at holdet består primært af unge spillere, var også en af ​​årsagerne, der tiltrak mig, siger Victor Nelsson ifølge flere tyrkiske medier til BeIN Sports. 

Til gengæld er det ikke alt ved tilværelsen i Tyrkiet, som Victor Nelsson ligefrem nyder.

- Jeg har aldrig set noget i nærheden af Istanbul-trafikken i mit liv. Det, der overraskede og gjorde mig mest rasende, var trafikken, lyder det.

Den danske forsvarsspiller har bidt sig fast i startopstillingen hos Galatasaray, og han har spillet fuld tid i de seneste syv kampe kampe i den tyrkiske liga. Ligeledes er han startet i klubbens to kampe i Europa League mod Lazio og Marseille.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020