Foto: Jan Christensen/Getty Images
Generelle

Viktor Fischer efter debut: FCK har fået mange knivstik

Viktor Fischer debuterede søndag for FC København mod Brøndby, og han kunne godt mærke, at holdkammeraterne har haft det svært i denne sæson.

Onsdag blev Viktor Fischer præsenteret som ny spiller i FC København, og søndag debuterede han for de danske mestre mod Brøndby IF i DBU Pokalens ottendedelsfinale. Den danske landsholdsspiller blev sendt i aktion fra anden halvlegs start, hvor stillingen var 1-0 til Brøndby IF, og det resultat holdt kampen ud.

- Vi var sløje i store dele af første halvleg, men får et godt overtag efter pausen og burde også have kommet frem til lidt flere chancer, men vi mangler at tro på, at vi kan det. Vi har mange stærke karakterer, men vi mangler at vise det og turde nogle flere ting. Men jeg er sikker på, at det kommer. Man kan godt mærke, at det er et hold, der har fået nogle knivstik i løbet af efteråret, siger Viktor Fischer og tilføjer:

- Hvis vi tager en kamp ad gangen og begynder at få selvtilliden tilbage, så kommer vi til at vinde flere kampe i træk, og så er der ikke så langt op. Vi skal vende de dårlige tanker og den der lidt lave selvforståelse, vi har lige nu. Vi skal have det løftet op til dér, hvor vi hører hjemme.

FCK-spilleren roser Brøndby for præstationen i pokalderbyet.

- Jeg synes, de spillede fint og tør spille fremad, men det er et hold, vi er bedre end, når vi får styr på tingene, siger Fischer.

Den danske landsholdsspiller blev modtaget med et stort jubelbrøl første gang, han viste sit ansigt i nationalarenaen, og det fulgte ham resten af eftermiddagen. Viktor Fischer fastslår, at han nød fansenes modtagelse.

- Jeg nød det og havde en god fornemmelse. Jeg kommer til at nyde at spille i Parken. Jeg synes, jeg fik en flot modtagelse, og jeg er stolt af det. Jeg havde også en rigtig fed følelse. Det er altid svært at stå i sådan en situation, for hvad er man for de her fans? Men de gav mig et indtryk af, hvad de synes om mig, og hvad de forventer af mig. Så må vi håbe, jeg kan leve op til det, lyder det fra FCK-debutanten.

Viktor Fischer mente godt, at han kunne have fået et straffespark i en situation i anden halvleg, hvor han tog et sololøb hele vejen fra egen halvdel og blev nedlagt i feltet.

- Jeg snakkede lidt med ham (dommeren, red.) om det inde på banen, og han syntes ikke, den var der. Det er så, hvad det er, men så er der i hvert fald frispark inden, lyder det fra Viktor Fischer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.