• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Nicki Bille Nielsen håber at komme på hold med Brøndbys Daniel Wass

Af Niels Jørgen Larsen

Nicki Bille Nielsen venter i disse dage spændt på nyt fra sin agent. Faktisk ved han ikke om han om en uge skal møde i sin italienske klub Reggina eller bliver lejet eller solgt til en anden klub.

Den 20-årige angriber har et år tilbage af sin aftale med Serie A-klubben, der i sidste sæson lejede ham ud til først Martina og siden Lucchese. Han tror på at han kan få spilletid i Reggina den kommende sæson, hvis man vælger at beholde ham, men en aftale med en Serie B-klub vil også være fint.

Nicki Bille Nielsens ambition er at komme i betragtning til U/21-landsholdet i efterår, men han skal længere:

- Jeg satser fuldt ud på fodbolden. Det er en passion. Jeg vil være Danmarks bedste fodboldspiller. Mit mål er at komme på A-landsholdet, siger Nicki Bille til TIPS-bladet.

Her håber han at komme til at spille sammen med både Nicklas Bendtner og Brøndbys Daniel Wass, der er hans fætter. De to spillede sammen en kamp på U/19-landsholdet sidste år.

Det kneb dog for Nicki Bille Nielsen at finde plads til fætter Wass, da han af TIPS-bladet blev bedt om at sætte sit favorit-femmandshold!

Læs stort interview med Nicki Bille Nielsen og se hans femmandshold i TIPS-bladet Weekend. Du kan også læse den digitale udgave af avisen her