La Liga Mikkel Fuhr Nielsen

Afsløring: Spansk klub i dialog med Riza Durmisi

Foto: Getty Images

Riza Durmisi jagter spilletid og landsholdsfodbold igen, og for at indfri den ambition, så kan hans næste skifte meget vel være til spansk fodbold. Det kan Tipsbladet afsløre.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Sparta Rotterdam var hurtigst på aftrækkeren tilbage i januar, da Riza Durmisi efter flere sæsoner med skader, fravalg og manglende spilleminutter i Lazio røg på udlån.

- Første mål da jeg kom til Sparta, det var at spille så mange kampe som muligt, og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Riza Durmisi om sin første tid i Holland, hvor han har optrådt otte gange.

Lazio-lejesvenden har et klart mål om at repræsentere det danske landshold igen, og den ambition hjælper spilletid og gode præstationer på. Det vil Riza Durmisi også gerne fortsætte med at levere efter sommerferien.

Så er spørgsmålet bare, om det bliver i Lazio eller et helt andet sted? Ifølge Tipsbladets oplysninger så er der lige nu to muligheder på blokken. Den ene er Rayo Vallecano i La Liga, som er meget interesseret i danskeren.

De følger ham tæt, og har tilbudt Durmisi-lejren et møde. Indtil videre venter danskeren på den spanske klubs udspil, før de tager stilling til at deltage i mødet. Hvad udspillet indeholder er uvist, men danskeren er villig til at gå ned i løn i et kommende skifte.

På den anden side, så er Lazio heller ikke ude af billedet endnu, da Maurizio Sarri godt kan lide Riza Durmisis spillertype. Ifølge Tipsbladets oplysninger, så har sportsdirektør i klubben, Igli Tare, heller ikke lukket døren for danskeren, der går ind i sit sidste kontraktår.

- I fodbold kan alt ske. Det kan hurtigt vende. Det går op og ned, så man skal aldrig sige aldrig. Jeg tager det stille og roligt, siger Riza Durmisi, der ikke vil forholde sig til de konkrete rygter.

I sidste ende handler det for den 28-årige venstre back om at finde et sted, hvor han kan spille fast, så han kan komme i betragtning til landsholdet. Ved sidste samling nævnte Kasper Hjulmand Riza Durmisi som en af boblerne, og det gjorde indtryk.

- Det var stort. Hver landsholdssamling er noget man ser frem til, og jeg vil ikke lægge skjul på, at det er en drøm at komme tilbage. Jeg kæmper hver dag for at komme tilbage på landsholdet, og få den følelse af at være en del af den danske nation.

Riza Durmisi står noteret for 23 landskampe, men har ikke været med siden 2019. Nu tyder meget på, at vejen tilbage bliver gennem enten Lazio eller Rayo Vallecano.

Danskeren har i forvejen et godt navn i Spanien, da han fra 2016 til 2018 var fast mand hos Real Betis.