• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Barcelona må ændre Andreas Christensens kontrakt

Foto: Getty Images

Det lader til, at Barcelona igen denne sommer har svært ved at holde sig indenfor de spanske lønloft-regler.

Af Oliver Okstrøm

Det har længe virket som en offentlig hemmelighed, at den danske landsholdsspiller Andreas Christensen skal til FC Barcelona. Han er dog ikke blevet præsenteret endnu, og det lader nu til, at der er nogle dele ved kontrakten, som skal rettes til.

Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Her bliver det forklaret, at det handler om de spanske regler for økonomisk fair play, hvor Barcelona også i sidste sæson havde svært ved at holde sig under det lønloft, som er blevet sat for dem.

Derfor skal der nu justeres på Christensens kontrakt. Det bliver i den forbindelse præciseret, at storklubben stadig kommer til at respektere den aftale, som man har lavet med danskeren, men at der er tale om små ændringer, så man kan få det til at passe med de financielle regler.

Det gælder desuden også for Milans Franck Kessie, som også forventes at komme til Barcelona i denne sommer. Ligeledes på en fri transfer. Men først skal kontrakten altså lige rettes, så den passer ind med lønloft-reglerne.

Andreas Christensen har for få dage siden været ude og fortælle om, hvordan det er at tage afsked med Chelsea, som han nu forlader.

- Jeg er ikke den mest udadvendte person, så nogen gange ved folk ikke, hvor meget klubben og fansene betyder for mig. Jeg vil savne spillerne, staben og alle folk omkring klubben. Jeg ønsker klubben og fansene det bedste fremover, siger 'AC' ifølge Evening Standard.

Det forventes, at begge spillere bliver præsenteret i weekenden. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.