Barcelonas advokater overvejer sag mod Roma
Foto: Getty Images
La Liga

Barcelonas advokater overvejer sag mod Roma

AS Roma har valgt at droppe at deltage i Barcelonas Joan Gamper-turnering.

Den traditionsrige Trofeo Joan Gamper skulle i denne sæson have budt på en kamp mellem Barcelona og Roma, men nu har italienerne alligevel valgt at melde afbud til træningskampen.

Barcelona melder i den forbindelse, at de nu i første omgang arbejder på at finde en anden modstander, ligesom der venter et stort arbejde med at få betalt pengene tilbage til dem, som har købt billetter.

Det vil ske indenfor de næste 24 timer, lyder det på den catalanske storklubs hjemmeside. Det er dog ikke det eneste, som der bliver peget på, at italienerne uden grund havde taget beslutningen.

På Romas hjemmeside bliver der dog peget på, at det er sket på baggrund af en vurdering af, hvordan deres træningskampe skal placeres denne sommer. Kampen skulle være spillet 6. august på Camp Nou.

Barcelona lader dog ikke til at lade sagen være.

- Klubbens juridiske afdeling undersøger nu muligheden for at reagere mod den italienske klub for de skader, som er sket på FC Barcelona og dets fans i forbindelse med den uventede og uberettigede beslutning, lyder det på siden.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.