• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Jacob Quvang

Bomber i Spanien: Vil hente tidl. FCM'er permanent

Foto: Getty Images

Nordmanden har været brandvarm for Real Sociedad i denne sæson, og står det til den spanske klub, så er han der også efter sommerferien.

Af Jacob Quvang

Det er efterhånden mere end fem år siden, at en brandvarm Alexander Sørloth forlod dansk fodbold. Siden da har han været rundt omkring på forskellige lejeaftaler, og de seneste to år har han været lejet fra RB Leipzig til Real Sociedad.

Aftalen med den spanske klub udløber til sommer, men håbet i Spanien er at veksle den til en permanent en af slagsen.

Sørloth har nemlig været fremragende i denne sæson, hvor han har scoret 15 mål på tværs af alle turneringer, og det har altså fået Real Sociedads cheftræner, Imanol Alguacil, til at drømme om at få ham permanent. 

- Jeg har altid sagt, at når Alex er den bedste udgave af sig selv, så er han en topspiller, og det har han vist igen. Ikke kun i den sidste kamp, men gennem hele sæsonen. Når han er god, gør han forskellen. 

- Han har haft en god sæson, men han kunne ikke have haft det, hvis ikke han havde gode spillere omkring sig. Jeg har været klar fra begyndelsen - vi har en rigtig god trup, men vi vil også gerne beholde vores bedste spillere, siger Alguacil ifølge Aftenposten. 

For fire dage siden spillede Sørloth en stor rolle, da Real Sociedad vandt 2-1 over FC Barcelona. Her scorede nordmanden et mål og lagde op til det andet.