Video : Tipsbladet
La Liga

Disse fire er i spil til FC Barcelona-jobbet

Fire trænere er i angiveligt i spil til at være FC Barcelonas cheftræner i næste sæson.

Hvem er FC Barcelonas cheftræner i næste sæson?

Det har været et stort samtaleemne, siden Xavi for lige over to måneder siden meddelte, at han vil stoppe i klubben til sommer.

Endnu har FC Barcelona ikke fundet deres cheftræner til næste sæson, men ifølge Mundo Deportivo er fire mand lige nu i favoritfeltet.

Først og fremmest er der Xavi, som ellers har sagt, at han stopper. FC Barcelonas ledelse håber angiveligt på, at han med en succesfuld afslutning på sæsonen kan blive overtalt til at fortsætte i jobbet.

Derudover er der Luis Enrique, der også før har nydt stor succes i klubben, og Hansi Flick. Et gensyn med Luis Enrique foretrækkes af de to, men det er svært, i og med at han fortsat har lidt over et år tilbage af sin kontrakt med PSG. Derfor er Hansi Flick, der er klubløs, måske mere realistisk.

Slutteligt nævnes Rafael Marquez som en mulighed. Han er cheftræner for Barcelona B og er altså allerede en del af klubben.

FC Barcelona er aktuelt på en andenplads i La Liga og skal sjovt nok møde Luis Enrique og PSG i kvartfinalerne af Champions League.