Video : Tipsbladet
La Liga

- Jeg tror, at Xavi måske fortsætter

Ifølge den tidligere Barcelona-stjerne Gerard Piqué er det muligt, at Xavi ændrer mening og vælger at fortsætte som Barcelona-cheftræner.

Det kom som lidt af en bombe, da Xavi i januar meddelte, at han efter denne sæson stopper som cheftræner i FC Barcelona. 

Men ifølge Xavis gamle holdkammerat Gerard Piqué er det ikke nødvendigvis sikkert, at Andreas Christensen og kompagni skal have ny træner efter sommerferien. 

I et interview med The Times peger Gerard Piqué nemlig på, at Xavi muligvis ændrer mening og vælger at fortsætte som cheftræner i Barcelona. 

- Jeg tror ikke, at det er en beslutning, der er 100 procent. Lad os se, hvordan sæsonen ender. Jeg tror, at han måske bliver, siger Gerard Piqué i interviewet. 

Ifølge Piqué er der to oplagte afløsere for Xavi. 

- For at træne Barça er du nødt til at være en særlig type træner, og du skal forstå den måde, Barça spiller på. Så der er ikke så mange muligheder. De åbenlyse er Guardiola, fordi han har en fortid her, og fordi han er den bedste træner lige nu, og så Arteta. Han ville også være god. Han forstår Barcelona og han har spillet for Barça, siger Piqué. 

Barcelona ligger i øjeblikket nummer to i La Liga, otte point efter topholdet Real Madrid. 

Andreas Christensen er desuden nået frem til kvartfinalerne i Champions League, hvor der venter to opgør mod Paris Saint-Germain. 

Loading Poll...