La Liga Oliver Okstrøm

Leder efter løsning: Har holdt møde om Wass

Foto: Getty Images

Daniel Wass kommer muligvis ikke til at skulle flytte denne sommer.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Daniel Wass har ikke fået den store succes i Atletico Madrid, som han skiftede til i januar fra Valencia. Derfor ser det nu ud til, at den spanske hovedstadsklub leder efter en måde at få ham videre på.

Her ser en anden Madrid-klub, Getafe, ud til at være en mulighed. Det skriver sportsavisen AS.

Det er ikke nyt, at Getafe skulle være i forbindelse med danskeren, som kan spille både back og på midtbane. Forslaget blev endelig fremlagt tirsdags, hvor Getafes nye sportsdirektør var til et møde med Atletico på Metropolitano-stadionet.

Sådan et møde er efterhånden ved at være en tradition for den lille hovedstadsklub, som også har et lignende hvert år med Real Madrid, hvor man kommer ind på muligheden for at overtage spillere, som vil videre - eller ungdomsspillere, som kan lejes.

Her bliver der peget på, at det bliver en aftale på én sæson for Daniel Wass.

Daniel Wass kom til Atletico Madrid som erstatning for Kieran Trippier, som rykkede til Newcastle. Det har dog set ud til, at Wass ikke har haft held til at overbevise cheftræner Diego Simeone om sine evner.

Førnævnte sportsavis peger desuden på , at man i Getafe allerede har både Damian og Iglesias på højrebacken, men at der stadig er mulighed for, at Wass kan snuppe pladsen på den centrale midtbane på Coliseum.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.