• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Obaida El-Itr

Medie: Bayern vil gå efter dansker i januar

Foto: Getty Images

Andreas Christensen kan snart være fortid i FC Barcelona.

Af Obaida El-Itr

Den tyske cheftræner Thomas Tuchel, som står i spidsen for Bayern München, ønsker at forstærke defensiven med endnu en stopper.

Bundesliga-klubben har folk som Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano og Kim Min-Jae på lønningslisten, men Tuchel vil have en fjerde mand.

Man var således tæt på at lukke en aftale med den engelske forsvarsspiller Trevoh Chalobah, lige før transfervinduet smækkede i, men handlen kollapsede.

I januar skal Bayern derfor på jagt efter en central forsvarsspiller, og det kan meget vel blive en dansk landsholdsspiller, som de tyske mestre får fat i.

Det skriver det catalanske medie El Nacional.

FC Barcelona-spilleren Andreas Christensen er øverst på Tuchels liste, og cheftræneren siges at være stor beundrer af landsholdsspilleren, som han kender fra sin tid i London-klubben Chelsea.

‘AC’ imponerede for Barcelona i den forgangne sæson, men i denne sæson har præstationerne ikke været lige så gode, selvom han er startet inde i samtlige La Liga-kampe.

Og selvsamme medie, El Nacional, har skrevet, at en bænkerolle venter danskerne i den spanske klub, når alle forsvarsspillere er tilbage fra skader.

Et bud på cirka 40 millioner euro, svarende til 298 kroner, vil efter sigende være nok til at lokke La Liga-klubben til et salg.

27-årige ‘AC’ står noteret for 36 kampe i Barcelona-trøjen.