La Liga Kenneth Jensen

Medie: "El Cholo" har allerede opgivet Daniel Wass

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den argentinske Atletico Madrid-manager har angiveligt opgivet Daniel Wass, der dermed skal finde sig en anden klub, hvis han vil spille.

Af Kenneth Jensen

Han spillede fast i Valencia og på det danske landshold, men det er bare noget andet, når man kommer til en storklub. Og for danske Daniel Wass har det sidste halve år da også været svært.

For det første blev danskeren skadet i sin debut mod Real Madrid, men da der ikke var flere udskiftninger tilbage, måtte han humpe rundt på banen i de sidste minutter, og siden har Daniel Wass ikke spillet. I den første tid fordi han var skadet, siden fordi "El Cholo", som fansene kalder manager Diego Simeone, ikke ville gøre brug af danskeren.

Og nu forlyder det i Superderporte.es, at Diego Simeone har opgivet Daniel Wass, og at det nu handler om at få lidt penge retur for danskeren, der trods alt har et godt navn i spansk fodbold.

Højrebacken har sådan set stadig et år igen af aftalen med Atletico Madrid, men klubben leder med lys og løfte efter en ny mand til højrebacken, hvor man i øvrigt også har Sime Vrsaljko i truppen.

Dermed tyder meget altså på, at Daniel Wass skal finde et andet sted at være, hvis han vil spille fodbold i dette efterår.

Og det vil han formentlig, for til vinter venter en VM-slutrunde, hvor Wass vil være selvskrevet til truppen, hvis han kommer i god form. Men spiller han ikke i efteråret, kan både Rasmus Nissen Kristensen og måske især Alexander Bah snige sig forbi til udtagelsen af VM-truppen - især hvis sidstnævnte får en god start i Benfica.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her