La Liga Malte L. Nørgaard

Medie: Nelsson anmoder om at blive solgt

Foto: Getty Images

Den danske forsvarsspiller Victor Nelsson har bedt Galatasaray om at blive solgt, hvis der kommer et bud på et bestemt beløb.

Af Malte L. Nørgaard

Rygterne løber i øjeblikket stærkt om den danske landsholdsspiller Victor Nelsson, der angiveligt ønsker at komme væk fra Galatasaray.

Sevilla skulle være blandt de største bejlere til Nelsson, og det skulle have fået danskeren til at indgive et transferønske hos ledelsen i Galatasaray. Det skriver den tyrkiske avis Milliyet.

Mere præcist skulle Nelsson have forsøgt at overtale ledelsen til, at de skal sige ja, hvis Sevilla ville sende 185 millioner kroner til Tyrkiet.

Avisen skriver videre, at Sevillas sportsdirektør har forsøgt at lave samme finte på Galatasaray, som han gjorde, da klubben hentede Marcao i Tyrkiet. Her fik han hurtigt overbevist spilleren om, at et skifte var en god idé, så Galatasaray til sidst måtte give efter.

Om Sevilla og Galatasaray kan blive enige om prisen på Nelsson er dog mere spændende, da Monchi ifølge Milliyet håber at kunne hente den danske forsvarsspiller for omkring 100 millioner kroner.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.