Video : Tipsbladet
Landshold

Bendtner og David Nielsen forsvarer Hjulmand

Nicklas Bendtner og David Nielsen har forståelse for Danmarks gameplan mod Schweiz.

Det var lidt af en langgaber, de danske fodboldfans blev budt på mod Schweiz lørdag aften. 0-0, meget få chancer og sjældent sprudlende fodbold.

Nicklas Bendtner synes dog alligevel, at der er positive ting at tage med, selvom han er sikker på, at de danske landsholdsspillere hellere ville have været mere dominerende. Det siger han i nedtakten på TV2.

- Du vil altid vinde fodboldkampe, og selvfølgelig vil du gerne vinde, selvom det er en testkamp. Det positive at tage med er, at man ikke lukker et mål ind. Man spiller 0-0, det er okay. Men når du spiller hjemme i Parken, vil du gerne underholde og vise dig selv frem. Selvfølgelig vil du gerne gøre det godt, være angribende, være dominerende.

- Det var så ikke det, vi så i dag, men det var så måske heller ikke helt det, der var planen. Det var at være lidt mere defensivt anlagte. Men man vil gerne vinde fodboldkampe, og man vil gerne underholde.

David Nielsen kan på samme tid sagtens forstå, at Kasper Hjulmand vil afprøve det mere solide udtryk, man får i 3-5-2-formationen, af. Af samme årsag forventer han, at Danmark spiller 4-3-3 mod Færøerne på tirsdag.

- Det, der giver mening, er at spille 4-3-3 på tirsdag og få vores kantspillere ind. Få set Dreyer, Isaksen, Dolberg fra start. Det giver mening, for det system skal vi også se, om end det måske bliver spillerne fra anden række.

- Der er ingen tvivl om, at når vi kigger på de her kampe... Man kan jo sige, at der ikke er så meget galt med kampen i dag, andet end at den selvfølgelig er kedelig for folk, der sidder og ser på den, men vi skal også tænke på, at der er nogle ting, der skal indarbejdes.

- Vi har Jannik Vestergaard, der kommer ind. Bundsolid, spiller stopper igen. Ham kan vi stole på. Jeg er ikke nervøs for vores bagkæde, og jeg synes, at VK og Mæhle også ser solide ud. Midtbanespillerne har vi, og så er det eneste, vi mangler, konstellationen oppe foran. Den skal vi finde den bedst mulige løsning på.

Danmark møder Færøerne tirsdag aften klokken 20.15 - denne gang på Brøndby Stadion.