Foto: Getty Images
Landshold

Bruun Larsen indrømmer: Jeg havde håbet på mere

Jacob Bruun Larsen går ikke over overbelaster sin hjerne med EM-drømme lige i øjeblikket, men han havde håbet på, at han havde spillet flere landskampe, end tilfældet har været.

Jacob Bruun Larsen har efterhånden været med på den største fodboldscene i så mange år, at man ofte glemmer, at han kun er 25 år gammel. 

Ikke desto mindre har de seneste år været vanskelige for ham med skader og manglende spilletid, men det har så småt ændret sig i denne. For han er begyndt at spille regelmæssigt i Burnley, som han er udlejet hos, og i to ud af de tre seneste kampe har han sågar startet på banen i Premier League. 

Tidligere på efteråret blev han også efterudtaget til det danske landshold af Kasper Hjulmand, så han er bestemt inde i varmen. Det er dog ikke sådan, at han går og spekulerer for meget i landsholdet og den kommende EM-slutrunde i disse dage. Det slår han fast overfor Viaplay.

- Overhovedet ikke lige nu. Det er til sommer. Såvidt jeg ved, er der landsholdssamling til marts, og der er lang tid til. Der kan ske rigtig mange ting, og det må vi tage på det tidspunkt, siger han.

Jacob Bruun Larsen debutede på landsholdet som 20-årig tilbage i starten af 2019 under Åge Hareide. I alt er det blevet til seks landskampe, og han indrømmer nu, at han havde håbet, at han havde kunne skrive flere kampe i rødt og hvidt på sit CV.

- Jeg respekterer de valg, trænerne har taget, og så er det bare om at tage chancen, når man får den. Jeg har ikke helt styr på, hvor mange kampe jeg har spillet, men det er over en lang periode, så det havde jeg selvfølgelig håbet på var mere. Men det bruger jeg ikke så meget tid på at tænke på. 

Formlen til flere kampe starter med spilletid, så for Bruun Larsen handler det "bare" om at blive ved med at få minutter under Vincent Kompany i Premier League. 

Se hele interviewet med danskeren i afspilleren over artiklen.