Video : Tipsbladet
Landshold

Dolberg kæmper for spilletid: Gør hvad jeg kan

Kasper Dolberg håber på at få minutter til EM, selvom konkurrencen til EM er stor.

HELSINGØR (Tipsbladet): Konkurrencen i det danske angreb er massiv.

Manchester United, Wolfsburg, RB Leipzig og Anderlecht er de adresser, som de danske angribere til dagligt spiller på.

Kasper Dolberg har tidligere stået langt fremme i køen til spilletid under Kasper Hjulmand, men spilletid er langt fra selskrevet ved den kommende slutrunde.

Alligevel tager Dolberg konkurrencen i stiv arm, og han håber på godt med spilletid i Tyskland.

- Jeg vil meget gerne spille. Det vil jeg rigtig gerne. Jeg tror på, vi får brug for os allesammen, så jeg prøver bare at holde mig skarp, og gøre hvad jeg kan til træning, og så er jeg sikker på, det nok skal ende ud i nogle minutter.

- Jeg ved ikke hvor mange, men jeg er i hvert fald klar, hvis de kommer.

Forventer du mest at få spilletid fra bænken, eller tror du også, der venter en startplads?

- Det kan man ikke vide. Jeg ved det simpelthen ikke. Jeg holder mig klar, og så må vi se, hvad det bliver til, siger Kasper Dolberg, der medgiver, hans angriber-konkurrenter er gode:

- Vi har nogle gode spillere i angrebet. Vi er forskellige typer med forskellige kvaliteter, så vi har flere strenge at spille på, så det er kun godt, siger Dolberg til Tipsbladet.

Dolberg havde to svære ophold i Hoffenheim og Nice, men i belgiske Anderlecht har han igen fundet melodien, og det er et skifte, han er rigtig glad for.

- Man må sige, det har været det helt rigtige. Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg har det rigtig godt i klubben og byen med mine holdkammerater, så jeg virkelig glad for, at jeg tog den beslutning.

- Jeg synes, det har været en god sæson. Selvfølgelig snublede vi lidt til sidst, og vi blev 3’er, men vi kæmpede med om mesterskabet i hele sæsonen. Det synes jeg er fedt, for det er længe siden, jeg har spillet om det, fortæller Kasper Dolberg.

I Anderlecht er Dolberg holdkammerater med Kasper Schmeichel, Thomas Delaney, Anders Dreyer og Mads Kikkenborg.