• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Ekspert: Man skal ikke være så bange for Kroatien

Foto: Getty Images

Det er noget, som han mener med henvisning til det danske landsholds niveau.

Af Oliver Okstrøm

Danmark står torsdag aften overfor Kroatien i Nations League, som hidtil også er det eneste hold, der har slået danskerne i denne udgave af turneringen. 

Den tidligere landsholdsspiller og Æresdivision-legende Kenneth Perez forstår dog ikke, at man kan frygte kroaterne. Det fortæller han i studiet på TV 2 torsdag aften.

- Man skal slet ikke være så bange for Kroatien. Vi snakker Kroatien op som om, at det er det helt (vilde red.), lyder det fra Kenneth Perez, som i forlængelse af det peger på, at man ikke skal være nervøse, fordi Danmark har været gode i rigtig lang tid.

Han erkender dog, at de rødhvide skal lære af den anden halvleg, som man havde mod Kroatien i Parken, hvor det endte med et 0-1-nederlag.

- Som Delaney også sagde, så var de lidt i tvivl om, hvorvidt de skulle gå frem eller tilbage, og på et tidspunkt valgte de at gå helt tilbage, fortæller Perez, som desuden ikke forstår, at man bruger så meget tid på at tale om Modric i optakten til kampen.

Han slår desuden fast, at Danmark individuelt ikke er det bedste landshold i verden, men at de som hold spiller noget rigtig god fodbold.

Kenneth Perez spillede i sin karriere i blandt andet PSV Eindhoven og Ajax Amsterdam.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har også sit syn på modstanderen, og han forudser en armlægning i opgøret. Læs mere om det her.