• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Hjulmand-opfordring til Leicester og Vestergaard

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Hjulmand håber på, at situationen kan løses i Leicester, hvor Jannik Vestergaard er smidt af holdet.

Af Kenneth Jensen

Jannik Vestergaard er ikke i nærheden af spilletid i Leicester City, og den manglende spilletid var også årsagen til, at han ikke kom med til VM-slutrunden.

Siden er det gået fra slemt til værre, da han nu er smidt helt af holdet i klubben, efter han har udtalt sig om situationen i klubben.

Kasper Hjulmand havde ikke overraskende ikke også fravalgt Jannik Vestergaard - du kan se hele truppen her - men til Tipsbladet fortalte han på pressemødet, hvor ærgerlig han er i forhold til situationen omkring den danske midtstopper.

- Jeg har ikke talt med ham de seneste dage. Det er en af de der bagsider af en fodboldspillers karriere, og jeg håber, der kommer forsoning, og at de finder hinanden.

- Jannik er dygtig og har masser af kvaliteter. Det er en god spiller, så jeg håber på en forsoning i Leicester så hurtigt som muligt, sagde Kasper Hjulmand på pressemødet. 

Med kontraktudløb om halvandet år er det naturligvis vigtigt, at Jannik Vestergaard og Brendan Rodgers finder en løsning.

Enten ved at midtstopperen til sommer forlader Leicester City - eller ved at de to giver håndslag. Det sidste fremstår dog ikke sandsynligt.

Christian Eriksen er heller ikke udtaget til landsholdet, men hvor Vestergaard er sat af, er Eriksen skadet.

Hjulmand havde ikke den store opdatering på Eriksen.

- Det, jeg taler med ham om, holder jeg for mig selv. Men det går godt, og det er jo altid sådan, at skader kommer på dumme tidspunkter. Han var godt godt kørende, lød det.

Danmark møder først Finland på hjemmebane sidst i marts, siden følger et opgør ude mod Kasakhstan. Begge kampe er i EM-kvalifikationen frem mod slutrunden i Tyskland næste år.