• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

- Jeg vil tilbage på det danske landshold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter længere tids fravær drømmer dansk angriber om comeback på landsholdet.

Af Ole Hoffskov

Christian Gytkjær har ikke spillet et eneste minut på det danske landshold, siden Kasper Hjulmand tog over fra Åge Hareide, men det skal der laves om på i nærmeste fremtid.

Den fastslår den 31-årige angriber, som til dagligt tørner ud for Monza i den næstbedste italienske række, i et interview med Binario Sport.

Christian Gytkjær var nogenlunde fast inventar på landsholdet under Åge Hareide, og i EM-kvalifikationen til 2020 var Christian Eriksen den eneste dansker, der overgik ham på topscorerlisten. Under Kasper Hjulmand har Gytkjær været udtaget, men uden at komme på banen.

Det skal der laves om på, og det store mål er at komme med til VM næste år.

- Jeg tror, at alt er muligt, hvis jeg gør det godt med Monza. Det er mit første mål, og hvis jeg scorer mange mål på klubholdet, vil jeg automatisk være blandt kandidaterne til landsholdet. Det er min ambition at vende tilbage til det danske landshold. Det vil være prikken over i'et, siger Gytkjær til det italienske medie.

Christian Gytkjær har scoret i de seneste to kampe for Monza, og samlet er det blevet til tre scoringer i 15 ligakampe i indeværende sæson. På landsholdet er han noteret for fem scoringer i ni kampe.

Hans seneste optræden i rødt og hvidt daterer sig tilbage til 15. november 2019.