Video : Tipsbladet
Landshold

Jon Dahl græder over Roony: Kan komme stærkt igen

Jon Dahl Tomasson håber på, at Roony Bardghjis mentalitet kan bringe ham tilbage.

FC Københavns svenske offensivspiller Roony Bardghji blev i begyndelsen af maj ramt af en alvorlig knæskade, som kan komme til at holde ham ude i op til 10-12 måneder. Det kom forud for, at den 18-årige spiller kunne have nærmet sig landsholdsdebut.

I et interview med Fotbollskanalen fortæller Sveriges danske landstræner Jon Dahl Thomasson, at han lider med Roony Bardghji.

- Ahh... Jeg græder over det. At sådan en dygtig fyr med det potentiale bliver skadet, siger Dahl Tomasson, som dog peger på, hvad U21-landstræner Daniel Bäckström har sagt om den unge FCK'er.

- Hans mentalitet vil bringe ham tilbage. Mange spillere er kommet stærkere tilbage efter en skade, lyder det fra landstræneren.

Selv sagde Roony Bardghji i forbindelse med sin skade, at han vil gå efter at få noget godt ud af det.

- Jeg er en person, der bliver stærkere af en situation som denne, og jeg lover, at jeg kommer tilbage stærkere end nogensinde, fortalte Roony Bardghji via sin Instagram dengang.

Unge Bardghji er ikke den eneste FCK-svensker, som ikke er kommet med på Sveriges mandskab i denne omgang. Det gælder også for Viktor Claesson og Jordan Larsson

Sverige skal møde Danmark og Serbien i deres to kommende testkampe.