• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Kjær erkender: Har intern konkurrence med Eriksen

Foto: Getty Images

Simon Kjær og Christian Eriksen kæmper om at opnå flest landskampe, og det er en konkurrence, som førstnævnte forventer at tabe.

Af Lars Gram-Hanssen

Simon Kjær har ikke spillet en landskamp siden november 2021, men forsvarsgeneralen kan i aften spille sin kamp nummer 120 for Danmark, når landsholdet møder Kroatien på udebane i Nations League. 

Dermed haler Simon Kjær langsomt ind på Peter Schmeichel, der i øjeblikket sidder på rekorden for flest landskampe for Danmark med 129 af slagsen. Kjær skal dog samtidig kigge sig over skulderen, idet Christian Eriksen i aften kan spille sin landskamp nummer 116. 

Og overfor TV 2 SPORT har Simon Kjær da også erkendt, at han har en lille intern konkurrence kørende med Eriksen. Forsvarsspilleren forventer dog at tabe denne konkurrence.

- Det er noget, vi har snakket lidt om, Christian og jeg. Han var lidt træt af, at han sad ude på et tidspunkt, men sådan er det. Jeg tror nok, han skal nå flere end mig, lyder det således fra Simon Kjær. 

Simon Kjær har da også rundet de 33 år, mens Christian Eriksen er 30 år. 

Dennis Rommedahl er i øjeblikket den spiller med næstflest kampe for Danmark, idet den tidligere kantspiller er noteret for 126 af slagsen.