Video : Tipsbladet
Landshold

Dansk stjerne: Ved ikke om vi skylder Parken noget

Mathias Jensen ved ikke, om det danske landshold skylder hjemmebanepublikummet i Parken noget. Det er resultaterne, der er vigtigst.

Det danske landshold har været under massiv kritiik. 

Det skulle man ellers ikke tro om et landshold, der har vundet fire sejre på stribe.

Men modstanderne har været af lav kvalitet, spillet har ikke fungeret, og præstationerne har ikke tilnærmelsesvis været gode nok til at få danskerne op af stolen. 

Alligevel ved Mathias Jensen ikke, om det danske landshold skylder Parken noget. 

- Jeg ved ikke, om vi skylder Parken noget. Fodbold er en resultatsport. Jeg ved godt, at danskerne gerne vil imponeres med god fodbold, men når alt kommer til alt, så er resultaterne det vigtigste. Og vi har fået gode resultater. Vi vil gerne spille blændende fodbold, men det vigtigste er resultaterne.

Det er ellers ikke længe siden, at der herskede en elektisk fodboldfeber blandt det danske folk. Herrelandsholdet var elsket af alle. Og det var i høj grad på grund af Christian Eriksen. Men ham må landstræner Kasper Hjulmand se bort fra i de kommende kampe mod Slovenien og Nordirland, da Manchester United-spilleren sidder ude med en skade. 

Danmark kan dog sagtens underholde publikum uden Christian Eriksen, fastslår Mathias Jensen. 

- Jeg er udmærket godt klar over, hvad Christian Eriksen har betydet for dansk fodbold, men det betyder ikke, at man ikke kan spille god fodbold uden ham.