• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lasse Sylvest Mikkelsen

Messi tager bladet fra munden: Handler ikke om mig

Foto: Getty Images

Barcelona-stjernen giver sit syn på sin rolle på det argentinske landshold.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Lionel Messi mener ikke, at Argentinas succes kun afhænger af, hvordan han leverer på banen.

Det til trods for at han er en af verdens allerbedste spillere, mens trods sin enorme personlige succes, så mangler titlerne med det argentinske landshold.

Denne sommer har han igen muligheden for at lave om på det, når han sammen med Argentina skal kæmpe om succes ved de sydamerikanske mesterskab, Copa America. Men efter år med kommentarer om, at Argentina er for afhængige af Messi, tager hovedpersonen selv nu bladet fra munden.

- På intet tidspunkt har landsholdet været afhængige af mig. Vi forsøger altid at sammensætte en stærk gruppe. Vi har altid sagt, at det bliver svært at opnå vores mål uden at have et stærkt hold, siger han til det argentinske sportsmedie Olé og uddyber: 

- Jeg synes, vi er blevet en sammentømret enhed. De fleste af spillerne har spillet sammen i lang tid nu. Vi har allerede spillet Copa America sammen, og den erfaring tager vi med os. Vi træner stadig på at blive bedre, og jeg synes, det går den rigtige vej.

Lionel Messi understreger, at det altid er specielt at spille for det argentinske landshold, og at han er overrasket over, at det efterhånden er blevet til så mange kampe.

Argentina spiller mandag deres første kamp ved Copa America, når de møder Chile - samme hold som de tabte til i finalerne i 2015 og 2016.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020