Video : Tipsbladet
Landshold

Rigtig godt nyt om Thomas Delaney

Thomas Delaney ser ud til at snyde prognosen for sit brækkede kraveben.

Thomas Delaney brækkede kravebenet for knap en måned siden i den belgiske ligakamp mellem Anderlecht og Club Brugge, og meldingen var efterfølgende, at den 32-årige midtbanespiller først ville være klar igen til november.

Danskeren ser dog ud til at snyde den prognose.

Het Nieuwsblad skriver, at en særlig maskine, som Anderlecht har taget i brug, kan fremskynde helingsprocessen med 20-25 procent, og det betyder ifølge avisen, at Thomas Delaney allerede kan være klar til Anderlechts opgør mod OH Leeuven i næste weekend. 

Anderlechts danske cheftræner Brian Riemer fastslog fredag, at Thomas Delaney er tilbage på træningsbanen, men endnu ikke klar til at spille kampe. Delaney skal scannes mandag, og det vil kaste endeligt lys over, hvornår han er tilbage, men de foreløbige meldinger er altså positive. 

Meldingen er ikke kun positiv for Anderlecht og Thomas Delaney, men også for det danske landshold. Det betyder nemlig, at midtbanespilleren ikke blot er klar til de vigtige kampe mod Slovenien og Nordirland, hvor Danmark endegyldigt skal sikre sig EM-billetterne - Thomas Delaney vil også kunne nå at spille sig i form inden samlingen.

Danmark møder Slovenien og Nordirland henholdsvis 17. og 20. november.