• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Schmeichel hylder: Mere taknemmelig for Eriksen nu

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel giver Christian Eriksen en del rosende ord med på vejen efter sejren over Frankrig.

Af Oliver Okstrøm

Danmark vandt søndag aften med 2-0 over de franske verdensmestre. Her var det en kamp, hvor blandt andet Christian Eriksen diskede op med storspil, og der er da heller ingen tvivl om, at han er afgørende for det danske landshold.

Det fortæller landsholdskeeper Kasper Schmeichel om i et interview med TV 2 umiddelbart efter kampen.

- Hvad kan man sige om Christian, som ikke allerede er blevet sagt? Han er en verdensklasse fodboldspiller og holdkammerat. Jeg vil altid vove den påstand, at hvis man tager Eriksen ud af at hold - uanset niveauet - så vil man kunne mærke det, siger han og fortsætter:

- Han er den mand, der får det hele til at tikke. Han ser nogle ting, som ikke mange andre ser. Bare en top-fodboldspiller, lyder det fra Schmeichel.

Dog er han ikke sikker på, at midtbane-kreatøren skulle have forbedret sig særligt efter sit comeback. I stedet er der noget andet, som nok gør sig gældende, mener målmanden.

- Det ved jeg ikke. Jeg synes altid, at han har været rigtig god. Jeg tror bare, at man lægger mere mærke til ham nu, og man er mere taknemmelig for ham nu, fortæller Kasper Schmeichel

Christian Eriksen var da også en - blandt mange andre - som scorede meget høje karakterer i kampen. Læs mere om det her.