Video : Tipsbladet
Landshold

Ærgerlig debutant: Ville have ændret én ting

Gustav Isaksen fik tirsdag aften landsholdsdebut mod Færøerne, og nu kigger han frem mod sommerens EM-slutrunde, som han håber at blive en del af.

Tipsbladet på Brøndby Stadion: 

Gustav Isaksen kunne have sendt sig selv i drømmeland, men misbrugte på skamligste vis kort efter at være blevet smidt på banen til sin debut for det danske landshold mod Færøerne. 

Alligevel var det ikke til at tørre smilet af den tidligere FC Midtjylland-spiller, da Tipsbladet og den øvrige presse fangede ham efter sin landsholdsdebut. 

- Min præstation var fin. Jeg gjorde, hvad jeg kunne og prøvede at skabe en masse. Jeg ville gerne have scoret, fordi jeg havde et par muligheder. Det er det eneste, jeg ville have ændret i aften, siger Gustav Isaksen og tilføjer om den store chance.

- Jeg bliver måske lidt overrasket over at den kommer, og så får jeg ikke lige holdt den nede, men det var en god mulighed. 

Men misbrugt chance eller ej, så har landsholdsdebutanten haft en rigtig god uge med landsholdet, selvom han var lidt nervøs i dagene op til. 

- Det har været en fed uge. Jeg synes, at det har været sjovt at være med, og jeg er også glad for at vi vinder.

- Når man kommer med for første gang, er man lidt spændt og nervøs på, hvordan man bliver taget imod, og hvordan de er, dem man ikke har mødt før. Men de er bare de fedeste fyre, og vi har et sindssygt godt sammenhold. Det har I nok hørt før, men det har jeg også oplevet på egen krop nu. 

Vil med til EM
Når først man har fundet ud af, hvor kagedåsen er, vil man også have flere kager. Det gælder også for Gustav Isaksen, der ikke har tænkt sig at kampen mod Færøerne var hans sidste landskamp. 

- Jeg er glad for at få lov til at spille en halv time i dag. Det var kæmpe stort, og det viser jo, at han har en vis tillid til mig, så jeg håber at der kommer flere oplevelser i fremtiden. 

Hvis Isaksen kunne kigge frem i tiden, kunne han alligevel forestille sig, at han vil huske tilbage på lige netop denne aften med et smil om læben. 

- Det var kæmpe stort at tage den trøje. Det var super fedt, og det går nok først rigtig op for én om noget tid. Men jeg er helt sikker på, at det er en dag, jeg vil kigge tilbage på med glæde. 

Men mere vil vel også have mere?

- 100 %. Min største motivation lige nu er at komme med til EM, afslutter Gustav Isaksen over for Tipsbladet og den øvrige presse. 

Gustav Isaksen står noteret for to mål og to assists på 24 kampe i Serie A for Lazio