Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Landshold

Surt opstød til Oliver Sonnes fans

Den peruvianske landsholdsspiller Sergio Peña er ikke begejstret for den måde, som landet har kastet sin kærlighed over Oliver Sonne.

Oliver Sonne har ad to omgange været udtaget til Perus landshold uden at være kommet i aktion.

Alligevel har fans i Peru været ellevilde over tilgangen af Silkeborgs højreback. Det var de faktisk længe før, Oliver Sonne officielt fik papirarbejdet iorden. T-shirts, dukker og alt muligt andet habengut er blevet produceret af og med højrebacken i det sydamerikanske land.

Den megen kærlighed til Oliver Sonne går dog andre på. Sergio Peña, der spiller i Malmö FF og er landsholdskollega med Oliver Sonne mener, at kærligheden sendt i retning af danskeren er en hån mod landets øvrige landsholdsbacks.

- Jeg forsikrer dig, at hvis du spørger folk, hvordan Oliver spiller, så ved de det ikke. De elsker ham, selvom de ikke har set ham spille. Jeg synes ikke, det er forkert, men jeg synes alligevel, at de mangler respekt for de ting, som Aldo (Corzo) og Luis (Advincula) har lavet. Jeg mener sagtens, at man kan elske en spiller, men du kan ikke udvise mangel på respekt overfor de andre, siger han ifølge Oxígen i radioprogrammet Entre Ceja y Ceja.

Aldo Corzo har optrådt 50 gange for Peru og Luis Advincula har noteret sig for 115 landskampe. De er dog ved at nå karrierens efterår, og derfor skal landets fans naturligt finde en ny højreback at heppe på.

Oliver Sonne, 23 år, har indtil videre sin landsholdsdebut til gode, men han har ad to omgange været udtaget. Siden sidste sommer har han været fast mand i Silkeborgs højre forsvarsside, hvor han har taget nogle store skridt.

For nyligt kom det også frem, at han angiveligt er på listen i FC København. Højrebacken har ikke selv hørt noget fra de danske mestre, men han slår fast, at FC København er et spændende sted at spille fodbold.

Den historie kan du læse her.