Video : Tipsbladet
Landshold

Tror på Hjulmand-ansættelse: Ret imponerende

Ifølge den tidligere engelske landsholdsspiller Carlton Palmer vil det være godt for Burnley, hvis den engelske klub ansætter Kasper Hjulmand som ny cheftræner. I skrivende stund ser det dog ud til, at Scott Parker er favorit til at få jobbet.

Kasper Hjulmand har været nævnt som en kandidat til det ledige cheftrænerjob i Burnley, og Championship-klubben vil gøre klogt i at ansætte den danske landstræner. 

Sådan lyder vurderingen i hvert fald fra den tidligere engelske landsholdsspiller Carlton Palmer. 

- Meldingerne fra Burnley går på, at de er meget tæt på at ansætte Danmarks landstræner Danmark som deres næste cheftræner. Der har været mange rygter om, hvem der skal være Burnleys næste træner, og mange navne er blevet nævnt, blandt andet Ruud van Nistelrooy og Craig Bellamy. Men det lader til, at trænerjagten er ved at være forbi, siger Carlton Palmer til Football League World og fortsætter: 

- Selvom han har været Danmarks landstræner siden 2020, så forventes det, at han vil træde tilbage fra den rolle, og at han kommer til at blive ansat som Burnleys næste cheftræner. 

Ifølge Carlton Palmer viste Kasper Hjulmand gode takter under EM, hvor Danmark blandt andet spillede 1-1 mod England. 

- Jeg synes, at Danmark var ret imponerende under EM 2024, og de var meget uheldige med at ryge ud. Man kunne se, at de var et meget disciplineret, velorganiseret og godt trænet hold. Så jeg tror, at han vil være en god ansættelse for Burnley, som vil forsøge at komme tilbage i Premier League hurtigst muligt, siger Carlton Palmer.

Burnley står i øjeblikket uden cheftræner, da Vincent Kompany er rykket til Bayern München. Championship-klubben ansatte for nyligt danske Henrik Jensen som assistenttræner. 

Ifølge mediet Talksport er det lige nu den tidligere Fulham og Club Brugge-cheftræner Scott Parker, der er favorit til at blive Burnleys næste cheftræner.