• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Var klar med millioner for Lars Høgh-behandling

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En meget speciel besked tikkede en dag ind på Lars Høghs telefon fra Simon Kjær.

Af Ole Hoffskov

I august 2018 fik Lars Høgh konstateret kræft i bugspytkirtlen, og her tre år senere er sygdommen så fremskreden, at OB-legenden med lægernes ord formentlig kun har måneder tilbage at leve i.

Lars Høghs tre år lange sygdomsforløb har budt på store op- og nedture, men fra dag ét har fynboen fået massiv opbakning, og det gælder ikke mindst fra spillerne på det danske landsholdshold, hvor Høgh har været målmandstræner.

Én dag tikkede der en besked ind fra anfører Simon Kjær, og indholdet løfter Lars Høgh sløret for i sin nye selvbiografi "Der er antal på alt". Det skriver BT.

- Hvis der er et eller andet, man kan gøre i USA eller et andet sted, så betaler vi. Ligegyldigt om det koster tre eller fem millioner. Du skal ikke tænke på noget som helst. Hvis der er noget, der kan gøre dig rask, så betaler vi, lød det fra Simon Kjær.

Lars Høgh er ikke blevet behandlet for sin kræftsygdom i udlandet, men udelukkende i det danske sygehusvæsen. I starten reagerede han godt på kemobehandlingen, men nu er fynboen nået til et stadie, hvor hans krop ikke kan tåle mere kemo. 

Lars Høgh er 62 år gammel. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020