• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Jacob Quvang

Ville på det danske landshold: Jeg fortjente det

Foto: Getty Images

Danskeren mener, at hans præstationer burde have sendt ham på landsholdet.

Af Jacob Quvang

Philip Zinckernagel trækker ikke de største overskrifter herhjemme, men den danske fløjspiller har gang i en glimrende sæson i Belgien.

Han er en profil i Jupiler League, hvor han har nettet syv gange i 21 kampe for Standard Liege. 

Alligevel kunne han igen konstatere, at hans navn var fraværende på det danske landshold, da Kasper Hjulmand udtog sine spillere til den seneste landsholdssamling. Det var noget, som skuffede ham, siger han ifølge Sudinfo Sports.

- Man kan ikke sige, at jeg forventede, at jeg ville blive udtaget, for når man ikke er blevet udtaget før, hvorfor så forvente det? Jeg var skuffet, fordi jeg denne gang følte, at jeg fortjente at blive udtaget.

- Men træneren besluttede sig for noget andet. Jeg har været med i periferien længe, men der er stor konkurrence på min position, siger Philip Zinckernagel. 

Han kunne i stedet se Anders Dreyer, der ligesom Zinckernagel spiller i belgisk fodbold, blive udtaget. Dog uden at få spilletid.

Blandt andet derfor vurderer Zinckernagel også, at den manglende udtagelse af ham skyldes, at han ikke spiller i en stærk nok liga.

- For mig er det ikke et spørgsmål om ligaen, selv om den belgiske liga efter min mening er undervurderet. Niveauet er ret højt, og det er ikke en hindring for mine chancer på landsholdet, påpeger Philip Zinckernagel. 

Philip Zinckernagel er udlejet til Standard Liege fra Olympiakos for resten af sæsonen, men meget peger på, at han ikke skal tilbage og spille i Grækenland. Der har også været rygter om et skifte til italiensk fodbold tidligere på året.