Video : Tipsbladet
Ligue 1

Dejligt nyt: PSG-spiller udskrevet fra intensiv

Målmanden har nu taget et nyt skridt efter rideulykken i maj.

Den 29-årige Paris Saint Germain-målmand Sergio Rico kom tilbage i maj ud for et alvorligt uheld i forbindelse med en ridningsulykke, hvor han blev ramt af en løs hest.

Siden har han været på intensivafdelingen, men det er han nu endelig blevet færdig med. Det skriver BBC, hvor der dog bliver peget på, at det ikke er overstået for ham, når det kommer til at modtage behandling.

- Sergio er blevet udskrevet fra intensivafdelingen, hvor han var under nøje overvågning. Han er blevet overflyttet til afdelingen, hvor han fortsat vil modtage medicinsk og sygepleje fra et andet hold af specialister, lyder det fra hospitalet ifølge førnævnte medie.

Det var under en årlig pilgrimsrejse i El Rocio-regionen i Spanien, at uheldet med hesten skete.

Efter uheldet kom han i koma, men i midten af juni kom det frem, at han var ude af den. Nu er der taget endnu et nyt og vigtigt skridt mod at vende tilbage for målmanden, der har været i den franske hovedstadsklub siden 2020.

Her er det sporadisk blevet til kampe fordelt over både ligaen og de franske pokalturneringer, så han er kommet op på 24 førsteholdskampe.

Derudover fik han tilbage i 2016 en landskamp for Spanien, hvor han fik et kvarter i kassen i en testkamp mod Sydkorea.

I PSG har man også lige ansat en ny cheftræner, der tidligere har vundet Champions League. Læs mere om det her.