• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Medie: PSG arbejder på at forlænge med stjerneduo

Foto: Getty Images

Stjerneduoen Kylian Mbappe og Neymar har kontraktudløb i sommeren 2022, og Paris Saint-Germain ser gerne, at de snart forlænger.

Af Victor Risager

Der har været rygter om både Kylian Mbappe og Neymars fremtid i løbet af de seneste somre, men i Paris Saint-Germain har man langt fra opgivet at holde på duoen.

Ifølge Goal har den franske hovedstadsklub nemlig mere fokus på at forlænge med duoen, end de har på at hente nye til klubben.

Der har ellers været en del rygter om, at Paris Saint-Germain er interesserede i Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos, men ifølge Goal står kontraktforlængelser med Kylian Mbappe og Neymar noget højere på to do-listen. 

Både Kylian Mbappe og Neymar har kontraktudløb i sommeren 2022, og især førstnævnte har været rygtet til Liverpool og Real Madrid for nylig. Flere franske og internationale medier har skrevet, at den 21-årige stjerneangriber har et ønske om at skifte til sommer.

Men i Paris Saint-Germain tror de altså fortsat på, at man kan beholde Mbappe samt Neymar, der er klubbens to ubetinget største stjerner.

Kylian Mbappe kom til Paris Saint-Germain fra AS Monaco i 2017 i en milliardhandel og har siden scoret 97 mål på 132 kampe for klubben fra Paris. Samtidig kom Neymar også til klubben, og den 28-årige brasilianer står noteret for 72 mål og 45 oplæg på 91 kampe. 

I denne sæson har de stået for ni mål og 11 oplæg tilsammen.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020