Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Ligue 1

Nu roser han langt om længe Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel har været udsat for massiv kritik og rygter om et skifte til januar. Nu roses han endelig efter weekendens sejr og clean sheets.

Kasper Schmeichels ophold i OGC Nice har været fyldt med bump på vejen.

Resultaterne har haltet, hvor Kasper Schmeichel mange gange er blevet gjort til syndebunke i den franske presse. I perioder har han været fravalgt til fordel for Marcin Bulka, mens cheftræner Lucien Favre også har udtalt, at han faktisk ønskede en anden keeper end danskeren.

Det har ikke ligefrem været nogen let start for Kasper Schmeichel i Frankrig, men nu begynder det at gå den rigtige vej for landsholdskeeperen. I weekenden sejrede OGC Nice over Brest, hvor danskeren noterede sig for et clean sheets.

Præstationen høstede efterfølgende ros af Lucien Favre, der ellers ikke har brugt meget tid på at hylde sin danske målmand, som blev hentet i sommer i Leicester.

- Jeg har noteret mig, at han har smilt mere de seneste dage. Når du har det bedre i din krop og dit hoved, så gør du det bedre på dit arbejde. Han gjorde det rigtig godt i dag [søndag, red.], siger Lucien Favre efter kampen til klubbens hjemmeside.

Indtil videre har Lucien Favre ikke haft meget at rose hverken Kasper Schmeichel eller sit Nice-mandskab for, da man har leveret et svingende efterår. Man indtager 9. pladsen i Ligue 1, mens man i en tæt gruppe spillede sig videre i Conference League.

Kasper Schmeichel, 35 år, har vogtet buret 17 gange for OGC Nice. Han har lukket 20 mål ind, mens hans clean sheet mod Brest var hans tredje efter sommerens skifte til den franske sydkyst.