• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Skadeskrise i PSG før brag mod Manchester United: Stjerner ude

Foto: Getty Images

Mange af PSG's spillere er ude eller tvivlsomme til kampen mod Manchester United i næste uge.

Af Victor Risager

I næste uge tager Paris Saint-Germain hul på en ny sæson i Champions League, efter at de i sidste sæson nåede hele vejen til finalen i turneringen.

Paris Saint-Germain lægger ud med et møde med Manchester United på hjemmebanen i Frankrig, men cheftræner Thomas Tuchel og co. har ikke fået en optimal optakt til kampen. De er nemlig hårdt plaget af skader, mens andre spillere skal spares.

Det kan betyde, at den tyske manager ikke har mange spillere at vælge mellem til kampen. 

- Vi er nødt til at passe på Neymar og Kylian Mbappe, der spillede næsten 90 minutter i går (onsdag, red.), og de sydamerikanere, der har rejst meget. Måske har vi kun 11, 12 eller 13 spillere til rådighed, siger Thomas Tuchel ifølge Goal og fortsætter:

- Vi har lidt uheld. Draxler og Marquinhos er tvivlsomme til kampen mod Manchester. Colin Dagba havde en positiv coronatest med U21-holdet, og kun i tilfælde af en negativ test kan han vende tilbage til gruppen. Thilo Kehrer er skadet i et par uger. Juan Bernat og Mauro Icardi er også ude. Icardi blev skadet for en uge siden, og det er det indre ledbånd i knæet. Det er ikke for alvorligt, men han vil misse kampene mod Nimes (i weekenden, red.) og Manchester.

Desuden er også Danilo Perreira og Marco Verratti tvivlsomme.

- I dag har vi fået Danilo tilbage, men han har været i kontakt med Cristiano Ronaldo, så lægestaben ønsker, at han ikke træner med gruppen. Verratti blev skadet med Italien og er i kontakt med vores læge nu, siger han.

Paris Saint-Germain møder Manchester United tirsdag aften. Forinden skal de spille mod Nimes i den franske liga fredag aften.