• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Ole Hoffskov

Svimlende beløb: Så meget tjener Pochettino i Paris Saint-Germain

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino tjener kassen i Paris Saint-Germain.

Af Ole Hoffskov

Pars Saint-Germain ansatte tidligere på måneden Mauricio Pochettino som ny cheftræner, og argentineren kommer i hvert fald ikke til at gå sulten i seng i byernes by. 

Ifølge L'Equipe er Mauricio Pochettino den bedst betalte cheftræner nogensinde i Paris Saint-Germain - og franskmændene er som bekendt ikke nærig med lønningerne.

Avisen skriver, at 48-årige Mauricio Pochettino tjener fire millioner kroner om måneden - og det er vel at mærke efter skat. Det må siges at være en fin månedsløn, men den bliver endnu bedre.

Argentineren har således sikret sig en månedsløn på 4,6 millioner kroner i sin anden sæson i Paris Saint-Germain og fem millioner kroner i sin tredje sæson, hvis kontrakten forlænges.

På trods af den gode løn er Mauricio Pochettino ikke den bedst betalte træner i verden, og der er faktisk et stykke op til Diego Simeone på førstepladsen. Atletico Madrid-træneren hæver 165 millioner kroner om året.

Mauricio Pochettino har foreløbig stået i spidsen for Paris Saint-Germain i tre kampe - det er blevet til to sejre og en enkelt uafgjort. 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus